Pensiune "Vila Moeciu-Bucegi" si Pensiunea "Rodica"
Despre pensiunea Moeciu Bucegi si Pensiunea Rodica
Cazare la pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Facilitatile oferite de pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Turul virtual al pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Tarifele pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Galerie de fotografii
Informatii de contact pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Pensiunea "Vila Moeciu Bucegi" si Pensiunea "Rodica" - Cazare

Cazare la pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi"

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - CameraPosibilităţile de cazare la pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" sunt multiple şi diversificate.

Puteţi alege un apartament cu 4 locuri sau una din cele 8 camere cu pat dublu. Fiecare are grup sanitar propriu.

Pensiunea Moeciu Bucegi - Terasa Fiecare cameră a pensiunii "Vila Moeciu-Bucegi" se ridică la standardele cerute de normele actuale de clasificare.

Pensiunea Moeciu Bucegi - Camera Aceastea au în dotare mobilier compus din: canapea, masă cu 2 scaune, dulap, coafeză, comodă pentru televizor.

Pentru a creea un ambinet rustic aparte mobilerul ales este de cea mai bună calitate fiind confecţionat din lemn masiv, lucrat cu mare atenţie.

Pensiunea Rodica - Camera Fiecare camera este dotată cu: televizor, cablu tv, uscător de păr şi alte accesorii necesare.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - BaieGrupurile sanitare sunt decorate cu gresie şi faianţă de cea mai bună calitate şi dotate cu instalaţii sanitare de import.Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - Camera

Pensiunea Moeciu Bucegi - Living Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - BucatarieLa pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" aveţi acces la bucătarie şi în sala de mese.

Pentru relaxare vă punem la dispoziţie sala de fitness, baia cu hidromasaj şi sauna.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este pregătită şi pentru întâlnirile de afaceri având o sală de conferinţe cu 30 de locuri. Citiţi mai multe la facilităţi