Pensiune "Vila Moeciu-Bucegi" si Pensiunea "Rodica"
Despre pensiunea Moeciu Bucegi si Pensiunea Rodica
Cazare la pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Facilitatile oferite de pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Turul virtual al pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Tarifele pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Galerie de fotografii
Informatii de contact pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Pensiunea "Vila Moeciu Bucegi" si Pensiunea "Rodica" - Facilitati

Facilităţile oferite de pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi"

Pensiunea Moeciu Bucegi - Sala de mese Bucătăria de care dispune pensiunea este dotată şi ea la nivelul cerut de standarde, punând la dispoziţia turiştilor aparate electronice şi electrocasnice de ultimă generaţie: cuptor cu microunde, fripteuză, sandwichmaker, toaster, storcător de fructe, filtru de cafea etc.

Sala de mese are capacitatea de 30 de persoane, este decorată special, punctul de atracţie fiind şemineul.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - Sala de fitnessSala de fitness are în dotare cele mai noi şi cele mai performante aparate de fitness.

De asemenea în sala mai putem găsi pe lângă aceste aparate şi o masă de tenis. Pentru relaxare vă punem la dispoziţie baie cu hidromasaj şi sauna.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este pregătită şi pentru întâlnirile de afaceri având o sală de conferinţe cu 30 de locuri.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" are parcare proprie păzită.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" si pensiunea "Rodica" - Gradina mare

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" si pensiunea "Rodica" - La pescuitO atracţie particulară a pensiunii "Vila Moeciu-Bucegi" este gradina mare, un loc umbros şi plin de verdeaţă, unde vă puteţi relaxa fără nici o grijă.

Pensiunea Moeciu Bucegi - Gradina Aici avem amenajată o păstrăvărie proprie, teren  de joacă pentru copii, grătar, foişor, leagăn, mese, şezlonguri.


NOU
Pensiunea Moeciu Bucegi - Teren Sport Din mai 2010 în gradină am construit un teren de sport, multifunţional (fotbal, tenis de câmp), cu suprafaţă din iarba artificială, cu marcaje aplicate, cu fileu şi cu porţi de fotbal.