Pensiune "Vila Moeciu-Bucegi" si Pensiunea "Rodica"
Despre pensiunea Moeciu Bucegi si Pensiunea Rodica
Cazare la pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Facilitatile oferite de pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Turul virtual al pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Tarifele pensiunii Moeciu Bucegi si pensiunii Rodica
Galerie de fotografii
Informatii de contact pensiunea Moeciu Bucegi si pensiunea Rodica
Pensiunea "Vila Moeciu Bucegi" si pensiunea "Rodica" - Vedere de ansamblu

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi"

Pensiunea Moeciu Bucegi - Exterior Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este amplasată în zona Bran, comuna Moeciu, jud. Braşov.

Amplasata în acest cadru ambiant deosebit, pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este una dintre puţinele pensiuni clasificată de Ministerul Turismului cu 4 stele, aflata în zona Branului.

Pensiunea Moeciu Bucegi - Exterior Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este aşezată în incinta  unei suprafeţe de 5000 mp de teren, marginită de râul Moeciu şi în vecinatatea Castelului  Bran (la 5 km).

Pensiunea Moeciu Bucegi - Camera Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este compusă din:  1 apartament cu  4 locuri şi grup sanitar propriu; 8 camere cu pat dublu şi grup sanitar propriu; 1 bucătărie; 1 sală de mese cu şemineu pentru 30 de persoane; 1 sală de conferinţe cu 30 de locuri; 1 sală de fitness, 1 baie hidromasaj; 1 saună.


Pensiunea Rodica

Pensiunea Rodica - Exterior Alături de pensiunea Moeciu Bucegi se află amplasată Pensiunea Rodica ce are în structură 3 camere duble, o cameră cu trei paturi, cu grup sanitar propriu şi o cameră cu grup sanitar separat, Pensiunea Rodica - Camera un living şi mini bucătarie dotată cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde etc. Pensiunea este clasificată cu 3 stele.


Grădina

O atracţie particulară a pensiunii "Vila Moeciu-Bucegi" este grădina mare, un loc umbros şi plin de verdeaţă, unde vă puteţi relaxa fără nici o grijă. Aici avem amenajată o păstrăvărie proprie, teren  de joacă pentru copii, grătar, foişor, leagăn, mese, şezlonguri.

Pensiunea Moeciu Bucegi - Teren de sport
NOU
Din mai 2010 în gradină am construit un teren de sport, multifunţional (fotbal, tenis de câmp), cu suprafaţă din iarba artificială, cu marcaje aplicate, cu fileu şi cu porţi de fotbal.

Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" - Gradina si iazul cu pastravi

Dacă căutaţi un loc de vacanţă unde vă puteţi relaxa în siguranţă alături la familie, vă aşteptăm la noi, la Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" si Pensiunea "Rodica" !